cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pay Nothing Campaign - Share your experience here!

Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Re: Pay Nothing Campaign - Share your experience here!

Download it sir... Ty

Try out 😬

Also....

Bnyk org live cncert recently, tp bnyk mslah dgn domain bru² ni, web band lah dan bnda² lain, mcm sme tak ada web lah, applicationlah...

 

Sample web page sya buat 2 hri lps untk band msterpiece, sir blh bug kalau sir nk pham buat web:
https://1drv.ms/u/s!Aishjofy_0ZKgoNHXGIQyJSaEEQnEg?e=A5aG6Y

Free...

W3 team tkkan charge ...😂
W3 adlah mcm license:
i am registered at w3 as:

https://www.w3.org/users/119055

Lps tu untk activekan scra free, kslahan yg developer;wrter sllu buat, ambk ksmptan ats org... So let me reveal the fact activing ur own domains... Cba type search pd sblh cortana krg:

"Active directory", akn kluar "server manager" bljr gna bnda tu😂

https://ibb.co/djTGTVv

/*Alexander{Writer}$_#EndIf
Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Re: Pay Nothing Campaign - Share your experience here!

Active directory or simply jst search at the <input> markup atau search box "Server Manager", tak pyah byar...

Jnis yg open, bncrupt lah .my team lps ni...

Aku mls nk update sllu psl news org lain, so aku bg trus fakta bnda yg free... Hahaha 

Thnks sir 😂

 

Yeah, dnt call me as web master,sound weird fr call me as webmaster ,exe wrtr is ok,sftwre wrter; OS wrter is ok, bcs i am jst 24... so,only 1 master, B.YC... jst helping out....

/*Alexander{Writer}$_#EndIf
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Pay Nothing Campaign - Share your experience here!

imho, they make this so-called campaign by screw-up the webtv@playtv@hypptv.

 

duhhh

Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Pay Nothing Campaign - Share your experience here!

Line vy weak, useless unifi