Payment

Natasyatika
New-in-Town ✪

Payment

Hai.i dah bayar unifi but why system x update lg i dah payment

4 REPLIES 4
one_aien
Sheriff

Re: Payment

Hai @Natasyatika ..sistem mana yang you tengok yer? dekat myunifi apps selalunya lambat sikit dia update.You dah cuba contact CS dekat https://home.unifi.com.my/support/contact-us? check payment dah masuk ke belum.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Payment

Biasanya akan update dalam masa 30 Minit selepas payment dibuat apapun anda try refresh app tengok dia tolak atau belum bayaran?

bintang_
Sheriff

Re: Payment


@Natasyatika wrote:

Hai.i dah bayar unifi but why system x update lg i dah payment


@Natasyatika 

 

Try check dekat 'transaction history' myunifi awak. Kdg2 jumlah 'Amount to pay' tu msih tunjuk macam belum bayar..tpi klu kat transaction history (payment) tu dh masuk payment, slalu takda apa tu.. kira dh bayar.. Tpi klu nk confirmation, kena rujuk unifi support jugak lah > https://home.unifi.com.my/support/contact-us yelah duit tkleh bt main huhuhuhu

Zul_theGreat
Sheriff

Re: Payment

Hi @Natasyatika 

Kadang tu laju je update lepas bayar.  Kalau duit dah tolak dari akaun, sepatutnya pembayaran dah berjaya.  Kalau lepas 30 minit masih x update, boleh refer unifi care crew untuk kemaskini payment.