cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pindah rumah

SOLVED
Syazwan5841
New-in-Town ✪

Pindah rumah

Hye...selamat petang...sye akan berpindah ke rumah baru...macam mane yer sye nak apply untuk pindahkan unifi saya???

Dan adakah saye akan dikenakan sebarang caj bayaran untuk kerja2 pemindahan tersebut??(pindah dalam taman yang sama)

7 REPLIES 7
anr077
Mayor

Re: Pindah rumah

Hi,

 

boleh bace dekat knowledge base under home broadband je. untuk soalan anda ni boleh klik link ni

https://community.unifi.com.my/t5/Relocation/What-if-I-need-to-relocate-my-unifi-service-Are-there-a...

 

Harap membantu

 

 

 

Yazidamir
Contributing Citizen ✪

Re: Pindah rumah

Cmne cara jika pindah rumah dan nak pindah sekali unifi

ayda_414
New-in-Town ✪✪

Re: Pindah rumah

knp xboleh bukak link tu..

Access Denied

Nornita1
Contributing Citizen ✪

Re: Pindah rumah

Please provide me with the procedure.. Can I do via online request?

Nornita1
Contributing Citizen ✪

Re: Pindah rumah

I cant open the link too.. Access denied

Izati2
New-in-Town ✪

Re: Pindah rumah

Omg. Sangat tidak membantu. Seems cant open the link. Yet, no clear instruction also. Tm hotline also difficult to speak w operator. Dissapointed with the service.

imamkhalid
New-in-Town ✪

Re: Pindah rumah

Tak boleh buka link. Apa masalah untuk taip solution terus di sini sahaja?