cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

TIADA SAMBUNGAN INTERNET DAN UNIFI

afiqulasyraf
Contributing Citizen ✪

TIADA SAMBUNGAN INTERNET DAN UNIFI

 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Saya adalah salah seorang penghuni Pangsapuri Cempaka, Taman Belimbing Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor. Untuk perhatian Tuan, kawasan tersebut telah banyak membangun dan banyak shopping kompleks seperti The Mines dan Aeon Cheras serta kilang-kilang. Namun begitu, kawasan pangsapuri ini yang hanya bersebelahan tetapi tidak mempunyai sambungan unifi dan ini sangat menyedihkan. Unifi perlu untuk kegunaan harian dan juga kerja. Saya pasti sudah ramai yang telah membuat aduan yang sama kerana sudah bertahun tiada tindakan diambil. Harap pihak tuan mengambil perhatian serius terhadap aduan ini bagi memastikan kredibility dan komitmen terhadapa servis TM sendiri. terima kasih.

3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: TIADA SAMBUNGAN INTERNET DAN UNIFI

Wassalam. Dah daftar minat dekat tmpoint berdekatan?


noorshazmil
Upholding Citizen ✪

Re: TIADA SAMBUNGAN INTERNET DAN UNIFI

mungkin tuan boleh cuba request TIME untuk ke pangsapuri tersebut.

saya pernah dengar, kalau kumpulkan minimum 10 orang untuk daftar TIME. TIME akan usaha untuk menyediakan perkhidmatan mereka.

akmalshira
Contributing Citizen ✪✪

Re: TIADA SAMBUNGAN INTERNET DAN UNIFI

hi @afiqulasyraf,

 

Pangsapuri ada JMB tak ? kalau ada mintak dia kumpulkan semua unit yang berminat utk langgan unifi then submit ke TMPOINT berhampiran, sbb area rumah aku dulu pun takda infra TM. walaupun kitorang tunggu lama tp penantian tu berbaloi2. terima kasih TM.