Tak dapat android tv box

eyqaley
New-in-Town ✪

Tak dapat android tv box

rumah adik saya di melaka. Dah pasang unifi semua tapi sampai sekarang tak dapat android box. Bila tanya, agent cakap stok tak ada. Last sekali cakap nak ganti dengan vacuum (?) please check!

3 REPLIES 3
TukulDigital
Sheriff

Re: Tak dapat android tv box

Hi. @eyqaley 

 

Untuk unifi tv decoder, ianya bergantung kepada pakej yang di langgan. Saya sarankan untuk buat semakan melalui pegawai khidmat pelanggan unifi melalui mana-mana saluran dalam pautan berikut > https://unifi.com.my/support/contact-us.

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Tak dapat android tv box

Jika anda langgan pakej unifi Home berserta unifi TV memang TM akan bagi decoder unifi Plus Box tapi macam kes ni agent gagal bagi free android box yang dia nak bagi free kat anda so TM tak bertanggungjawab atas hal ini sekian TQ

nabiela
Sheriff

Re: Tak dapat android tv box

Hi @eyqaley . Cuba semak balik pelan unifi yang anda daftar. Kalau pelan tersebut memang ada sekali dengan android box, boleh buat laporan berkenaan isu ini. Boleh terus contact TM support > https://home.unifi.com.my/support/contact-us . Moga dipermudahkan urusan! Smiley Happy