Talian disekat

Suhaimilaily
New-in-Town ✪

Talian disekat

Mohon aktifkan semula talian

16 REPLIES 16
beruangpanda
Distinguished Citizen ✪

Re: Talian disekat

Dah semak kenapa disekat?

 

Madaliah
Contributing Citizen ✪

Re: Talian disekat

Kenapa talain say disekat.mohon cek pembayaran saya
remstr
Mayor

Re: Talian disekat

Hai @Madaliah ,

 

Payment kalau melalui online dia akan ambik masa kejap je, dalam sejam dah reflect. Anda boleh restart phone jika masih tak dapat.


Aqmal04
New-in-Town ✪

Re: Talian disekat

tetap takbole juga, dah 3 jam saya tunggu

anr077
Mayor

Re: Talian disekat


@Aqmal04 wrote:

tetap takbole juga, dah 3 jam saya tunggu


Hi @Aqmal04 ,

 

Dah cuba hubungi livechat untuk semakan lanjut?

 

Trono75
Contributing Citizen ✪

Re: Talian disekat

Talian masih disekat walaupun dah membuat bayaran secara atas talian semalam. 

rajashafina
New-in-Town ✪

Re: Talian disekat

sy nye line disekat.. dah byr pada sabtu... sampai isnin masih lagi disekat.. dah semak bil tiada tunggakan.. mcamana yer

J0seY
Sheriff

Re: Talian disekat

Hai, @rajashafina .

Semak dengan unifi dulu. Tengok kena sekat sebab tunggakan atau kredit limit. Kalau dah bayar, tapi masih takde connection, maybe isu teknikal.

 

Try contact 100 atau Live Chat. Semak link https://home.unifi.com.my/support/contact-us

nagaxp
Contributing Citizen ✪✪

Re: Talian disekat

Nak tanya berapa unifi akan caj untuk buka balik talian?