cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Technician tak sampai sampai ke rumah

Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Technician tak sampai sampai ke rumah

Selamat pagi semua

 

Sya report ttg masalah router dari jumaat 14 jun

 

Technician kena dtg check.. Tapi sya dah 2 kali call sampai hari ni 19jun tak sampai sampai

 

Alasan ialah technician kena check kat luar dulu sebelum dtg rumah

 

Beberapa tahun dulu saya ada masalah router modem sehari je Technician dah dtg

 

Mmg kena tunggu lama kah sekarang? 

6 REPLIES 6
Sheriff

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah

hai @karkunjosh ,

 

Bergantung kepada kerosakan, memang technician akan check di luar rumah dahulu.

Boleh share kerosakan dah ok atau belum?


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪✪

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah

Belum lagi tuan.. Dah masuk hari ke 6...sya dah message tuan akaun number unifi sya. .Sbb diorg tak beri report number

 

Sabtu mmg diorg kerja juga ke sampai tghari? 

Sheriff

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah


@karkunjosh wrote:

Belum lagi tuan.. Dah masuk hari ke 6...sya dah message tuan akaun number unifi sya. .Sbb diorg tak beri report number

 

Sabtu mmg diorg kerja juga ke sampai tghari? 


Sabtu pun ada yang bekerja, cuma tak ramai. Tapi kalau dh masuk hari ke 6 memang dah lama sgt tu.


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪✪

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah


@remstr wrote:

@karkunjosh wrote:

Belum lagi tuan.. Dah masuk hari ke 6...sya dah message tuan akaun number unifi sya. .Sbb diorg tak beri report number

 

Sabtu mmg diorg kerja juga ke sampai tghari? 


Sabtu pun ada yang bekerja, cuma tak ramai. Tapi kalau dh masuk hari ke 6 memang dah lama sgt tu.


Dah masuk hari ke 11 technician tak dtg dtg tgk kali pertama langsung

 

Walaupun dah call dan chat dgn cust service...diorg beri jawapan sama. . Check site luar dulu dan Expedite (email kejar)  pd technician

Sheriff

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah

Hai @karkunjosh ,

 

Appoinment harini kan? Nanti update dekat sini ya.


footer remstr 1.png

Sheriff

Re: Technician tak sampai sampai ke rumah

hai @karkunjosh , boleh update kami?


footer remstr 1.png