Upgrade dari streamyx(unifi lite) kepada unifi

Eewann84
New-in-Town ✪

Upgrade dari streamyx(unifi lite) kepada unifi

Sy nak tanye tntg streamyx(unifi lite) upgrade. Sblm raye tm ade telefon emak & adik sy. Katenye kawasan ni sudah boleh upgrade ke unifi. Sy tak tau mcm mane perbincangan diorg. Tp kene tmbh bayaran bulanan katenye. Jd adik sy(empunya nama akaun) tolak tawaran tu.

Akaun tu emak & bapak sy yg gunekan. Tak gune bnyk sgt. Tp mmg streamyx kurang mampu nak sapot kegunaan skrg ni. Bkk youtube pon sangkut2. Jd kalau dpt upgrade pon ok juga.
Cume, bh tak dpt semule harge yg same dgn streamyx yg skrg? Kami dpt RM69 bulanan.
Ade terbaca kat fb. Dia pelanggan lame streamyx. Upgrade pakej RM89. Kemudian dpt diskaun pelanggan tetap/lame. Jd cume perlu byr RM69 setiap bulan. Adekah kami boleh dpt jugak harga mcm tu?.

1 REPLY 1
nabiela
Sheriff

Re: Upgrade dari streamyx(unifi lite) kepada unifi

Hi @Eewann84 . Setahu saya pelan unifi yang ditawarkan untuk unifi bermula dari unifi 30Mbps RM89/bulan dengan kontrak 24 bulan. Potongan harga RM20 yang ditawarkan adalah selama 12bulan sahaja dan hanya untuk pelanggan terpilih. Mungkin pemilik akaun boleh cuba rujuk TMpoint atau hubungi 100/ saluran TM yang lain (https://home.unifi.com.my/support/contact-us) untuk semak berkenaan tawaran sebelum ini.