Wifi tak available

Ikamusa95
New-in-Town ✪

Wifi tak available

Lampu merah.. Kenapa ye.. Dah dua hari ni.. Tak tahu nak report kat manaLampu merah.. Kenapa ye.. Dah dua hari ni.. Tak tahu nak report kat mana

 

3 REPLIES 3
Cuck_Ed
Sheriff

Re: Wifi tak available

Lampu LOS merah tu macam ada problem dengan line unifi. Better you refer  TM utk report:  https://unifi.com.my/support/contact-us

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Wifi tak available

LOS merah ni biasanya kabel dari luar problem atau area anda mengalami Maintenance apapun report via LiveChat 24/7 untuk minta Team datang semak

_nordica_
Sheriff

Re: Wifi tak available

@Ikamusa95 Untuk isu teknikal unifi, boleh terus contact unifi dan  berinteraksi dengan pihak unifi melalui saluran komunikasi berikut:

 

Live Chat - https://maya.unifi.com.my/
Email - help@tm.com.my
Facebook - We are unifi
Twitter - @helpmeunifi


Selamat mencuba!