cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Wifi

Highlighted
Contributing Citizen ✪

Wifi

Unifi lite more like unifi lembab 

5 REPLIES 5
Contributing Citizen ✪

Unifi Air

saya baru pasang unifi air 30 hari lepas tu problem disconnecting

Sheriff

Re: Unifi Air

hai @khairuddinfx @Adamrai7 , jika ada masalah dengan connection boleh cepat2 log report dulu ya.


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪

Re: Unifi Air

nak log report mcm mana saya dah chat, dia org sorang hantar email pada mobilecare nie senyap jek

Contributing Citizen ✪

Re: Unifi Air

Sama sy dh chat suh masuk chat plak dgn mobilecare.unifi pastu senyap masalah line internet xselesai jgk
Sheriff

Re: Unifi Air

hai @cvliver @khairuddinfx @Adamrai7 ,

 

Dia macam ni. Livechat mobile dan unifi (home), dia berbeza cara untuk access. Untuk pengguna mobile postpaid, kena login ke self-care dahulu dan baru livechat.

 

Untuk pengguna prepaid pun sama, boleh guna app bebas tu.

 

Untuk pengguna unifi home, boleh chat tanpa login tapi jadi susah bila dia minta nombor account. So better login juga dulu sebelum livechat.


footer remstr 1.png