cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

apply unifi air

SOLVED
Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

apply unifi air

bertahun tahun tunggu unifi,masih tak ada,...sekarang mau apply un8fi air pun kena tunggu call!?....sedih shj!!!

2 REPLIES 2
Highlighted
Sheriff

Re: apply unifi air


@seapy wrote:

bertahun tahun tunggu unifi,masih tak ada,...sekarang mau apply un8fi air pun kena tunggu call!?....sedih shj!!!


Hai @seapy , unifi air hanya untuk sebilangan pelanggan shj. Ini disebabkan TM nak pastikan pelanggan yg dapat tu mmg connection dia kuat dan stabil, kalau semua bagi nanti akan dapat complain pula, kan?

 

Jalan terbaik ialah pergi ke TMpoint untuk daftar minat. Ddari situ TM akan tengok kawasan mana yg berpotensi.

 

OK?


Highlighted
Contributing Citizen ✪✪

Re: apply unifi air

okok..tqvm👍