cara tukar password wifi

FZNY8382
Contributing Citizen ✪

cara tukar password wifi

macam mana nak tukar password wifi?

13 REPLIES 13
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: cara tukar password wifi

wifi password boleh tukar di dalam router

kena guna PC login router (192.168.0.1 atau 192.168.1.1 ) , kena tahu router ID dan password juga , ada router belakang ada tulis .

dalam router cari wifi security setting , dalam boleh nampak SSID dan password , tukar password dakat sana .

nazzjasni
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

tak boleh pun.. tak reti T-T

Idzam
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

Pakai fon blh x

FizelFieez
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

tak boleh

jemina11
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

 
naz77777
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

saya dah buat, tapi tak boleh pun.bagaimana cara yg sebenarnya.sila jelaskan dgn terperinci.sekian terima kasih

Fatihah95
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

 
MrsAda
Sheriff

Re: cara tukar password wifi

Hai @FZNY8382,

Untuk tukar kata laluan wifi anda, anda perlu pergi ke 192.168.0.1 atau 192.168.1.1 dan ia bergantung kepada jenis router anda. Anda perlu masuk ke tetapan router tersebut dan cari di bahagian wireless setting. Jika anda tidak pasti, anda boleh hubungi 100 atau rujuk live chat untuk bantuan. 

muhdidris99
New-in-Town ✪

Re: cara tukar password wifi

Kira router ID dan Password tu ambik dekat blkng router ke