change port

jaxchong93
Contributing Citizen ✪

change port

hello telecom malaysia
sila bantuan saya tukar port terdekat
i dah request banyak kali apa2 cara pun i dah cuba,tapi sampai sekarang tak tukar lagi
saya new user,dia orang pasang port jauh lebih ada 20unit rumah berapa ratus meter jauh punya port bagi i guna, dan rumah i belakang sahaja dah ada port baru i nak guna port baru, sebab i baru pasang 1bulan 
dah 3kali takda internet sebab issue cable outdoor tu masalah
harap sangat2 tolong tukar kan terima kasih

1 REPLY 1
azeotrope
Sheriff

Re: change port

Hi, @jaxchong93 saya nasihatkan anda untuk membuat semakan di mana-mana TMpoint yang terdekat (https://home.unifi.com.my/support/tmpoint) berkenaan isu ini.