cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

nak terminate wifi streamyx

Contributing Citizen ✪

nak terminate wifi streamyx

 
6 REPLIES 6
Distinguished Citizen ✪

Re: nak terminate wifi streamyx

kenapa nak terminate? nanti akan ada harga baru tau, lagi murah.

#WakandaForeva
Sheriff

Re: nak terminate wifi streamyx

Contributing Citizen ✪

Re: nak terminate wifi streamyx

aku masih lagi bayar rm140
Sheriff

Re: nak terminate wifi streamyx


@khaisyaz94 wrote:
aku masih lagi bayar rm140

Baru je umum semalam @khaisyaz94 , bil september akan ada pengurangan.


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪✪✪

Re: nak terminate wifi streamyx


@khaisyaz94 wrote:
aku masih lagi bayar rm140

Sabar bossku.. sy pun user lama yg berpaling semula ke TM.. Smiley Very Happy

dulu sy terminate sebab mahal dan hanya support 1MB.. sikalang baru nak apply semula gara² harga RM69, biar la 1MB je.. asal dapat tengok result ekor... Smiley LOLSmiley LOLSmiley LOL

Highlighted
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: nak terminate wifi streamyx


@sbslash wrote:

@khaisyaz94 wrote:
aku masih lagi bayar rm140

Sabar bossku.. sy pun user lama yg berpaling semula ke TM.. Smiley Very Happy

dulu sy terminate sebab mahal dan hanya support 1MB.. sikalang baru nak apply semula gara² harga RM69, biar la 1MB je.. asal dapat tengok result ekor... Smiley LOLSmiley LOLSmiley LOL


Betul la tu. Tapi jangan silap faham pulak. RM69 tu untuk langganan internet je. Untuk langganan Unifi TV/Unifi PlayTV Lite masih kekal. TM punya pakej semua mesti akan sekali dengan triple-play bundle. Internet, Voice & Unifi TV. Unifi TV tu memang tak boleh nak buat apa dah. Jilake kena paksa bayar Unifi TV. Hahaha Smiley LOLSmiley LOL