cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

2bulan netwrk webe sangat teruk!

Ejay
Contributing Citizen ✪✪

2bulan netwrk webe sangat teruk!

Hi. Bilakah line webe di kawasan hutan melintang to bagan datuk perak nak upgrade? Da 2bulan sy report masih tiada perubahan

1 REPLY 1
Fazura
Upholding Citizen ✪

Re: 2bulan netwrk webe sangat teruk!

Rasanya haritu ada pernah tanya, diorang inform mungkin amik masa nak expand their coverage from one to one area. Kalau 4G mungkin kurang la tapi biasanya 3G bawah Celcom liputan banyak. Boleh semak kat sini untuk liputan https://www.webe.com.my/shop/coverage/?pagetype=3g . Kalau slow ke boleh restart phone,/cuba test telefon lain. Yang paling penting APN settings mesti dah set. Ikut kawasan jugak la kalau 3g mmg susah sikit. Kalau teruk sgt  komplen kat livechat diorg, biasanya akan follow up semula dengan Technical.