cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

4g

Ellina
Contributing Citizen ✪

4g

Hai, saya baru dpt simkad webe. Sy nak setting, tp internet saya h+ , nape bukan 4g ya? Hp saya support 4g, simkad sebelom ni pun 4g tp bila simkad webe, h+

4 REPLIES 4
Ellina
Contributing Citizen ✪

Re: 4g

Sorry, dah setting****

Fazura
Upholding Citizen ✪

Re: 4g

Hai @Ellina

 

Phone tu ada support band 5 LTE tak? Nak tahu support ke tak support, boleh try tgk features untuk 4G dia. 4G ada banyak type, band 5 (850) webe punya 4G type. Boleh try google phone tersebut tgk bahagian LTE specifications. Ataupon boleh try set ke 3G boleh dapat tak 3G tu?

 

 

Ellina
Contributing Citizen ✪

Re: 4g

Technology
GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800)
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps
GPRS Yes
EDGE Yes
ztron
Retired Sheriff

Re: 4g

Hello!

Can we know the location when you're using the network connection?