cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Apa nk jadi ngan webe niiiiii

Fiffy
New-in-Town ✪

Apa nk jadi ngan webe niiiiii

Akaun sy kena suspended,  sy nk bayar online tp x boleh. Jgn kan nk bayar bil,  nk tgk bil pun x blh. Sepatutnya bila makin meluas makin senang,  ni asyik stuck je

3 REPLIES 3
riezj
Contributing Citizen ✪

Re: Apa nk jadi ngan webe niiiiii

sy dh try swap sim dgn phone lain... so still sama line xde connection. Its a WEBE server down. Tp kenapa masih xde apa2 announcement on system WEBE down skrg nih..

WEBE please answer this NOW..!!!!

finahanara
Contributing Citizen ✪

Re: Apa nk jadi ngan webe niiiiii

same happen with me.. sy dh byr tp akaun still suspend. nak log in webe website pn xblh, apetah lg onlinechat with webe... 

ztron
Retired Sheriff

Re: Apa nk jadi ngan webe niiiiii

Could you guys try again? I able to log in to self care yesterday and I didn't get the problem.

Do let livechat team know if the issue still persist.