cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Apahal line webe makin cilaka sejak tukar nama Unifi ni?

Nabylstiffler
New-in-Town ✪

Apahal line webe makin cilaka sejak tukar nama Unifi ni?

Aku nak tanya apahal line teruk sangat, nak register webe kt sini pun payah nak mati. Data speed 129B kepala otak dia. Plg tinggi 1.2K pebenda service mcmni? Dahla kt rumah tkde wifi. Harapkan line webe mcm cilaka dia bgi. Asyik outus. Mcm bodoh. Naik menyirap aku. Dahla bayar utk service ni. Bagi line mcm **bleep**. Kau tgk la orang Rawang seksa pakai webe. Youtube tkboleh semua benda lah tkboleh. Baik tkyah letak simcard dlm phone. Mcm bodoh. Tolonglah baiki coverage kt sini. Kalau aku boleh tnjuk bukti slow nak mati kt sini. Aku boleh screenshot brape speed kt sini. Download plg laju 0.01. apa benda ni? **bleep**? Panas pulak hati aku kalau hari2 mcmni. Kalau on call ckp dua patah dah mati terputus. Mcm bodoh. Kalau 4G yelah aku faham susah nk dpt. Ini H+ pun mcm harap satu bar. Sekian wakil dari Rawang. Nanti satu rawang terminate webe baru kau tahu. Bayar mahal utk line mcm **bleep**. Awal2 sembang pung pang the best the cheapest kepala otak dia lah kalau line mcm bodoh.

1 REPLY 1
lordsnow
Retired Sheriff

Re: Apahal line webe makin cilaka sejak tukar nama Unifi ni?

unifi ke webe sama je bagi aku.. klu bro ada problem camni boleh komplen kat livechat..

I'm Jon, I know nothing