cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Area Manjung

AdenSalahuddin
Contributing Citizen ✪

Area Manjung

Tengok dalam webe coverage ada 4g, tapi sekarang pakai 3g and slow

1 REPLY 1
Fazura
Upholding Citizen ✪

Re: Area Manjung

Kalau area tu 4G, boleh try set manually 4G dalam phone. Kalau tak dapat 4G jugak, kne check phone tu ada band 5 LTE atau tak dekat phone tu. webe ni pakai LTE Band 5 je. Kalau dapat slow connection bawah 3G, cer try yang ni https://www.webe.com.my/explore/knowledge-base/detail/my-internet-is-very-slow . masalah jugak boleh contact livechat diorg tu ha https://www.webe.com.my/explore/contact-us