cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bayar mahal line macam **bleep**

Contributing Citizen ✪

Bayar mahal line macam **bleep**

Pada staff webe yg bertugas better ko jawab sebelum aku datang buat hal dkt kaunter ko..

aku bayar plan rm80 sebulan, tp masa aku beli sim kad webe ni ada sorang staff korang kt sunway piramid offer aku suruh ambil 5 device sekaligus terus.. katanya 5 device ni unlimited !!! aku terus register sekali semua family aku.. dulu mula2 laju laa mmg line internet korang puas hati.. tp kenapa makin lama makin slow ?? Aku tak pindah mana2 pun!!! Tp knape line slow mcm babii !!! Aku nak buat keje pun susah klau dr da melaka sampai kl ping line babi ko ni 300 m/s mcm sialll !!!! Staff webe unifi anjing sila jawab !!! Knpe ping mcm babi !!! 

3 REPLIES 3
Distinguished Citizen ✪

Re: Bayar mahal line macam **bleep**

Yo! janganlah kasar sangat. Ada apa apa pun boleh discuss dulu

boleh cuba troubleshooting dulu
https://community.unifi.com.my/t5/network-issues/My-internet-is-very-slow/ta-p/8747
New-in-Town ✪✪

Re: Bayar mahal line macam **bleep**

Kasar la dh apa yg dibayar tak berbaloi dgn apa yg dia dapat
Mayor

Re: Bayar mahal line macam **bleep**


@Adikmanis wrote:
Kasar la dh apa yg dibayar tak berbaloi dgn apa yg dia dapat

Kalau cakap kasar bukan boleh setel terus masalah tu, @Adikmanis @Worst_Behaviour .

 

You came here, looking for answers, am i right?

 

Calm down. Lets sort this out.