Bil mobil tak kuar kat apps la

22085_aie
Contributing Citizen ✪

Bil mobil tak kuar kat apps la

Lopeh unifi buek update apps sojak 22/09/21 ari sampai ke ari ni 26/09/21 ,acik lum dapek view statement mobile acik.statement tang unifilite ado,tang mobile tak hado.dah la nombor akaun mobile tu tak do simpan,camno acik nak baya bil,lambek bayar kang kono potong line.acik jugak yg susah.Camno tu, bilo myunifi ni nak okey balik?

3 REPLIES 3
anr077
Mayor

Re: Bil mobil tak kuar kat apps la

Hai,

 

Buat masa sekarang unifi mobile sedang menaiktaraf sistem mereka. Anda boleh rujuk di bil unifi mobile di email yang berdaftar. Setiap bulan anda akan dapat bil melalui email yg telah berdaftar. Dalam bil tu juga ada diberitahu cara nak bayar bil. Boleh buka email dan cari email dari noreply@unifi.com.my dalam email tu juga ada attchment bil anda. Lebih jelas.

 

Selain itu anda juga boleh rujuk di SMS notifikasi yang dihantar oleh unifi mobile.

22085_aie
Contributing Citizen ✪

Re: Bil mobil tak kuar kat apps la

Lopeh ni bayar guno Jompay lah nampak eh .
Mo kasih yo anr077 Mayor.
0124185171
New-in-Town ✪

Re: Bil mobil tak kuar kat apps la


@22085_aie wrote:

Lopeh unifi buek update apps sojak 22/09/21 ari sampai ke ari ni 26/09/21 ,acik lum dapek view statement mobile acik.statement tang unifilite ado,tang mobile tak hado.dah la nombor akaun mobile tu tak do simpan,camno acik nak baya bil,lambek bayar kang kono potong line.acik jugak yg susah.Camno tu, bilo myunifi ni nak okey balik?