cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bill Unifi masih sama pada bulan November 2021!

coolzmania
Contributing Citizen ✪✪

Bill Unifi masih sama pada bulan November 2021!

Tuan/puan, apa masalah unifi ni, bulan lepas dah contact cakap bulan 11 akan ade perubahan bill la, dan janji semua akan pulih, tetapi kenapa saya menerima kenaikan bill yang sama pada bulan November 2021 siap tambah tunggakan bulan lepas????  sepatutnya 5 line yang kami dah pakai bertahun2 tiba2 semua naik jadi rm79, bila unifi nak buat tindakan?

2 REPLIES 2
ceros007
Contributing Citizen ✪✪

Re: Bill Unifi masih sama pada bulan November 2021!

sama mcm saya.. dulu 5 akaun baru rm295. skrg dah jadi rm345. bulan lepas ckp bulan ni akan jadi asal balik. tapi hmmmmmmm. dah melimpah sabar saya ni.

coolzmania
Contributing Citizen ✪✪

Re: Bill Unifi masih sama pada bulan November 2021!

saya pun dah rasa hilang sabar sgt dah ni, rasa klu bulan ni still tak setel jugak sy nk buat report n port out semua line bawah unifi ni, masalah nye akaun jadi tertunggak, pening kepala fikir bende simple di complicatedkan.