cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bill tiada dalam app. Unifi

Khairulir
New-in-Town ✪

Bill tiada dalam app. Unifi

Salam 

bil unifi utk 

01110205783

dan bill yg sya link utk 0192675783 tiada dalam appl. Unifi...

nak bayar bill nanti kan kena potong

5 REPLIES 5
Khairulir
New-in-Town ✪

Re: Bill tiada dalam app. Unifi

Senyap
Ini pun robot jugak ke mjawab
Khairulir
New-in-Town ✪

Re: Bill tiada dalam app. Unifi

Lebih sejam td layan robot…
Taya lain jawab lain…
kamahlhadzman
New-in-Town ✪

Re: Bill tiada dalam app. Unifi

betol i punya pon sama bill mobile hilang dalam apps....yg ada untuk fiber bill jer.....chat bot pon tak menjawab soalan

Eizzam
Contributing Citizen ✪

Re: Bill tiada dalam app. Unifi

Geram kan?  Apa yang di updated pun tak tau la. Chat bot tu tak masa je. 

Fadzmi
Contributing Citizen ✪

Re: Bill tiada dalam app. Unifi

Sama juga dengan saya. Akaun unifi mobile hilang dalam apps dan portal website