cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bill

Fairus84
Contributing Citizen ✪

Bill

Mcm Mana nak check bil

4 REPLIES 4
Syaru
New-in-Town ✪

Unifi mobile

Macam mana nak bayar unifi mobile??

remstr
Mayor

Re: Bill

Hai @Fairus84 ,

 

Buat masa sekarang, portal dan app tiada unifi Mobile kerana masih ada masalah. Anda boleh cuba check emel anda, mereka akan hantar bil bulanan kepada emel yg didaftarkan.


Fairus84
Contributing Citizen ✪

Re: Bill

Masih tiada bill yg diantar ke emel

Sunisha
New-in-Town ✪✪

Re: Bill

Yesssss , same problem here ! Letih asyik nak login tapi tak boleh . Nak bayar bill pun susah , tau tau nanti line kena suspended . 10 digit no acc baru tu pun masih tak dapat 

 So how nak jelaskan bill ?