cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Caj bulanan melebihi dari jangkaan

New-in-Town ✪

Caj bulanan melebihi dari jangkaan

Saya menggunakan unifi mobile RM59. Setelah mendapat tawaran dari pihak TM. Dikatakan pemasangan percuma tidak ada caj tambahan selain cukai. Namun caj bulan pertama yang saya terima ialah Rm140 ia lebih 2 kali ganda yang saya diberitahu. Adakah berlaku sebarang kesilapan disini?

3 REPLIES 3
Mayor

Re: Caj bulanan melebihi dari jangkaan

Hai @orbisunum1998 ,

 

Anda boleh baca article ini untuk lebih faham.

Cara baca bil unifi Mobile 


Mayor

Re: Caj bulanan melebihi dari jangkaan

Hai @orbisunum1998 ,

 

Anda dah semak detail bil tak? Bil akan dihantar melalui email yang didaftarkan. Boleh cek email ya, kat situ ada dinyatakan cas yang dikenakan.

 

New-in-Town ✪✪

Re: Caj bulanan melebihi dari jangkaan

Kalau ya pun ada terma macam tu kena la explain dgn pelanggan. Ni tak bila nill dtg pakej 59 kena byr 140. Menderrr