cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Camne webe okkk ke ko...

MatsupermaT
Contributing Citizen ✪

Camne webe okkk ke ko...

 
13 REPLIES 13
ztron
Retired Sheriff

Re: Camne webe okkk ke ko...

Hello!

Based on my experience as a webe user, it's been great. I get to experienced great connection whenever I go.

Give it a try!

iZu
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

mmg okay kalau in 4G area... superb data speed!!

elina83
Contributing Citizen ✪✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

so far so goooooodddd..

 

baru 3hari bersama webe......

 

dulu dok dlm office pakai data sendiri pun ekkk orrkk errrkk orrkkk line dia..even tengah2 KL

 

skrg ni laju bebenor nak scrol...harap selamanya WeBe Ok..

 

jgn bila dah ramai ...makin terok..hahahhaa

kulaan
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

saya duk USJ 6, line 4G tapi tengelam timbul.. 1/2 bar je signal... 

bila keluar dari rumah line ok.. dlm kawasan rumah saya signal slow

ardinet
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

Sebelum ni pakai Maxis. Memang lebih laju berganda ganda. Tapi webe unlimited.
leeya
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

sgt slow...youtube asyik buffer je..rase mcm nak tkr balik pkai celcom..

DeVince
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

Kalau sy la kan.. Webe ok kalau pakai pemancar sdri,line mmg power 4G tp kalau tumpang2 pemancar line 3G... Line slow, kdg2 ok kdg2 tak ok.. downtime kurang lah, dalam sebulan 3x lah..

iZu
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

@leeya webe paling best kalau guna 4G ; kalau 3G maybe sbb tu buffer kot... phone support 4G x?
leeya
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

@iZu hp mmg 4G..tp xtaw knp slow tahap dewa..tp kdg laju jgak..wifi pon kdg on off sbb org tm ckp gangguan mrt ni yg buat line jd problem..ntah la..huhuhu


@iZu wrote:
@leeya webe paling best kalau guna 4G ; kalau 3G maybe sbb tu buffer kot... phone support 4G x?