cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Camne webe okkk ke ko...

megatmuzzamir
New-in-Town ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

tsgt slow dan lagging.. selalu downtime, kne reset bnyk kali connection.. tk stabil. walaupun kt phone tnjuk sign 4G fullbar. kne tipu.. stgh tahun btahan sbb kononnye unlimited je
rmfaisal
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

saya pun baru start hari ni...itu pun belum activate lagi..tunggu sms dari telco sblm ini...

Azharin77
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

Mana ada...sy baru je tukar semalam dr u mobile..terus terang line tk seperti yg dijanjikan..sy tggl di cheras coverage 4g tp hampehhhhh...sebelum ni syg pakai u mobile dh ok dh spedd..saja nk cuba webe sbb call dan sms dan internet unlimited...ni saya mcm dh give up je..cukup sebulan saya nk port blk ke u mobile..terus terang line MMMGG SLOWWWWWW
Azharin77
Contributing Citizen ✪

Re: Camne webe okkk ke ko...

tggu sebulan je ni klu tk ok good bye webe..ikutkn hati esok juga nk port in blk u mobile tp dh byr rm106 tu yg bengang tu...kita kerja slalu nk pakai internet bila dpt line sloww mcm ni susah la...mmg aku tk syorkn dgn kwn2 la line webe ni..