cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can’t key in (reload voucher)

SOLVED
Contributing Citizen ✪✪✪

Can’t key in (reload voucher)

dari semlm lagi saya cuba key in xdpt, saya dh ikut setiap cara yg unifi email kt saya, saya terpaksa beli sim baru, dah sim unifi xde data.

 

saya dh live chat, xde sorang pon balas, dari semlm lagi.

 

ni no rujukan : 

U-2052395.

9 REPLIES 9
Contributing Citizen ✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

same bro , da beli code tpi tk bole reload

Contributing Citizen ✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

sama jugak..

masuk reload pin asyik cakap "This is awkward. Please try again"

Live chat pun takda sape reply.

sape2 boleh tolong tak?

Sheriff

Re: Can’t key in (reload voucher)

hai @msyafix76 @ImranSaifullah @fhariz ,

 

Boleh share, korang semua pengguna android ke ios?


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

saya ios

New-in-Town ✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

Tried on both Android or iOS - mobile@unifi app, both cannot. 

Live chat no response and key in reload PIN failed. 

Contributing Citizen ✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

ios and android , dua2 dah try .. sama juga , live chat pun tk da respond

Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

iOS, saya log in kt Android pon sama, ni dh masuk hari ke-3, tapi Bank(online transfers) boleh.

Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

harap pihak teknikal unifi, ambil tindakan segera, bagi info apa yg patut di buat, dan terangkan kepada kami apa perlu buat dengan top up yg dah dibeli tu, perlu ke kami claim duit balik atau pergi ke TM point untuk pengesahan voucher?

Highlighted
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Can’t key in (reload voucher)

Alhamdulillah, Semua dah kembali Normal, masalah Reload Voucher dah selesai, TQ pihak Unifi ❤️, korang boleh reload semula skrng