cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cara nak baca bil unifi Mobile anda

remstr
Mayor

Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Hai semua.

 

Ramai yang masih keliru dengan cara nak baca bil unifi Mobile. Jangan bimbang, anda tidak berseorangan.

Saya yakin ada ramai yang masih tak faham, apa yang mereka baca.

 

Hari ini saya akan kongsikan cara mudah untuk faham bil anda. Sama ada bil pertama atau seterusnya, kiraanya adalah sama.

 

Anda boleh baca artikel tersebut di sini;

 

How to read your first unifi Mobile bill 


9 REPLIES 9
ShukSY
Contributing Citizen ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Kenapa tidak boleh buka attachment untuk lihat bill penih( ada password - Apa passwordnya?)

zawawi79
New-in-Town ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Berapa no tefon unifi mobile utk pertanyaan masalah bil

zawawi79
New-in-Town ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

0197273244 dan 0197419526

remstr
Mayor

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Hai @zawawi79 ,

 

unifi mobile tiada nombor telefon, anda hanya boleh livechat.

https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us


s0ul4ighter
Contributing Citizen ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Hi bagaimana ya nak dapat support kalau livechat tidak berfungsi

Cik_misa
New-in-Town ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

i didn't get my unifi bill..how is it?

zulanis7555
Contributing Citizen ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

bagaimana cara untuk membuka bil kat email.apa password 

azmi737
Contributing Citizen ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

exactly... support livechat tidak berfungsi
bila masukkan no. account berdasarkan bil pun verification unsuccessful... 

105703
Contributing Citizen ✪

Re: Cara nak baca bil unifi Mobile anda

Nak tengok bil , pun tak blh, mcm mn nak baca