cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cara untuk activekan simkad unifi

Mazliyana92
New-in-Town ✪

Cara untuk activekan simkad unifi

Hai, nak tanya. Saya dh terima sim unifi, dah followed step send msj unifi ON no delivery order tu. Lepas tu received mesej camni,  RM0 unifi: We can't process your request. Please contact us on Live Chat via mobile@unifi app to find out more. So ada cara tak untuk settle masalah ni. Nak live chat line slow sgt. Dan satu lagi, ada bil pending 1bulan x bayar lg dgn telco skrg, ada kena mengena x untuk aktifkan no ni. ?

1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: Cara untuk activekan simkad unifi


@Mazliyana92 wrote:

Hai, nak tanya. Saya dh terima sim unifi, dah followed step send msj unifi ON no delivery order tu. Lepas tu received mesej camni,  RM0 unifi: We can't process your request. Please contact us on Live Chat via mobile@unifi app to find out more. So ada cara tak untuk settle masalah ni. Nak live chat line slow sgt. Dan satu lagi, ada bil pending 1bulan x bayar lg dgn telco skrg, ada kena mengena x untuk aktifkan no ni. ?


Hai @Mazliyana92 ,

 

Jika ada pending dengan provider lama, memang akan ada error.