Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Amir30
Contributing Citizen ✪

Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Saya nk tanya,saya dh beli bebas monthly dan dh tolak credit,tapi kenapa tak keluar di list?

4 REPLIES 4
remstr
Mayor

Re: Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Hai @Amir30 ,

 

Masih tak keluar?


Muhdirsyad
Contributing Citizen ✪

Re: Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Saye pn jadi mcm Tu.sye dh bli internet monthly Tu 2 hri lps dn smpi skarang X dpat2 lgi internet monthly Tu 

Dyna19
New-in-Town ✪

Re: Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Lepastu macam mana??
one_aien
Sheriff

Re: Dah beli bebas monthly tapi tak keluar di list

Hi @Dyna19 ..awak pun sama ke beli #bebas monthly tu tak keluar dekat list? kalau jadi mcm tu cuba restart fon, uninstall dan install balik apps tengok mcm mana.