cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dah beli internet tapi masih xde status

Razweed
New-in-Town ✪

Dah beli internet tapi masih xde status

Hello baki duit saya RM49.90...sy beli internet RM35 dekat unifi mobile tpi sampai skrang blum ada internet tu, status pun xde...baki masih lagi tetap RM49.90..saya cuba beli lagi tapi dia kata "perchase fail u may subscribed only 1 bebas  unlimited data adds on"...mcm mna ni tolongg ..ini dah hari ke 2  

 

Saya pakai unifi bebas

2 REPLIES 2
anr077
Mayor

Re: Dah beli internet tapi masih xde status

Hai,

 

Untuk kes mcm ni kene refer unifi mobile customer service team. Mereka akan semak dalam sistem.

GegurlMoQ
New-in-Town ✪

Re: Dah beli internet tapi masih xde status

Dekat mana nak refer customer service tu ya? Saya try live chat macam xde staff je attend..berpuluh kali dah tunggu.Tak de orang kerja ke camne