cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dah tukar line postpaid tapi masih kene charge

Qieqiejohny
Contributing Citizen ✪

Dah tukar line postpaid tapi masih kene charge

Hai..ada x dekat sini masalah macam saya. Sy pernah langgan unifi mobile 59 setahun..bulan 11 2019 sy langgan.should be until 11 2020 kan..if sy slh kira...anyone ada yg tahu x..sbb i dont know when my contract habis. Bcoz of bad connection line dkt my home area. So i decided tukar line lain. Unifi last charge is bulan 12. Tp this month bill dtg lagi. Tapi dlm amount Rm -54.40. apa maksud negative tu? Ada siapa blh tlg x? Sy nak live chat tp dh tak dpt..it show that i not a member lagi..

1 REPLY 1
ojsec
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Dah tukar line postpaid tapi masih kene charge

-54.40 , negative  mean TM kena bayar balik kamu 54.40 . TM akan issue cheque untuk kamu , mungkin kena ambil masa sikit