Dapat bil salah tunggi drpd bulan lepas

Amran696
Contributing Citizen ✪

Dapat bil salah tunggi drpd bulan lepas

Saya apply mobile59 utk anak sekolah tapi kenapa bulan ni bil dia naik 79?  Dah call 100 tanya tapi pegawai ti kata kena chat dgn robot, robot pulak dok merapu mcm2 nk ckp dgn pegawai tak boleh!? Apa ni unifi?

3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: Dapat bil salah tunggi drpd bulan lepas

Hai @Amran696 ,

 

Sila baca pinned post di board ini, semunya sudah dijelaskan.


Amran696
Contributing Citizen ✪

Re: Dapat bil salah tunggi drpd bulan lepas

Mana ada pin? X nmpk satu pin pun? Penipu
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Dapat bil salah tunggi drpd bulan lepas

yang maksud pin tu , ialah topics tu di kekal di atas , tak akan di turun kan , boleh tengok kanan atas ada satu biru punya pin .

https://community.unifi.com.my/t5/unifi-mobile/Masalah-hangat-bill-unifi-Mobile-pada-bulan-ini/m-p/6...