Grab, Waze, & Uber Cant Login Problem

RazisKamarizan
Contributing Citizen ✪✪

Grab, Waze, & Uber Cant Login Problem

Hi, Saya nak tanya ni, webe ada masalah ke dengan grab, uber atau waze sebab bila saya bukak apps Grab untuk login id dia akan keluar system notification yang menyatakan network error, saya dah hubungi grab & uber customer service dan dorang inform yang most webe user ade report pasal issue ni, dan dorang kata only webe user yang ade masalah untuk login. saya dah try guna simcard lain dan guna wifi untuk login memang tiada masalah tapi bila switch balik ke webe network terus jadi network error dan langsung tak boleh nak login. 

2 REPLIES 2
amiriswadi
Contributing Citizen ✪

Re: Grab, Waze, & Uber Cant Login Problem

saya mempunyai masalah yang sama. boleh beri pengesahan bahawa webe mempunyai masalah sekarang?
RazisKamarizan
Contributing Citizen ✪✪

Re: Grab, Waze, & Uber Cant Login Problem

Saya dah contact webe customer service dorang still dalam proses untuk fix kan masalah ni, tp kena tunggu within 24hour sebab dorang x dapat nak pastikan jangka masa yang sebenar untuk dorang settlekan problem ni. harap dorang dapat settlekan problem ni asap.