cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hiiii

Yusof30
Contributing Citizen ✪

Hiiii

Nak tanye boleh

5 REPLIES 5
remstr
Mayor

Re: Hiiii


@Yusof30 wrote:

Nak tanye boleh


sila sila @Yusof30 


Yusof30
Contributing Citizen ✪

Re: Hiiii

Knp bill sy rm92. 00???

remstr
Mayor

Re: Hiiii


@Yusof30 wrote:

Knp bill sy rm92. 00???


susah nak jawab tu @Yusof30 , boleh story sikit pakai pelan apa?


Yusof30
Contributing Citizen ✪

Re: Hiiii

Sy pakai plan yg fist2 webe keluar kn... 

Rm 79.90...masuk tax jd 83.00...

Ne bill yg terbaru ne.. Smpi 92.00..tiba2...

Sy nk th knp 92.00..sbb dlm bill tk ada tulis ape2... 

Lagi satu... Memang tk ada call centre ke utk unifi mobile ne? 

remstr
Mayor

Re: Hiiii


@Yusof30 wrote:

Sy pakai plan yg fist2 webe keluar kn... 

Rm 79.90...masuk tax jd 83.00...

Ne bill yg terbaru ne.. Smpi 92.00..tiba2...

Sy nk th knp 92.00..sbb dlm bill tk ada tulis ape2... 

Lagi satu... Memang tk ada call centre ke utk unifi mobile ne? 


Oh macam ni barulah faham @Yusof30 . Selalunya, peningkatan bil adalah kerana caj panggilan atau SMS ke nombor yg di-caj.

 

Boleh baca dekat sini ya.

Call charges for special numbers 

 

Dan untuk soalan kedua, unifi mobile sekarang dah fully digital. Maksudnya, kena livechat je.