cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Kabaz
Contributing Citizen ✪✪

Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Pada 1 oktober 2017 saya baru mendaftar webe. Seperti yg dijanji kan dengan tawaran tersebut saya akan dpt unlimited call dan juga 10Gb hotspot. Setelah selesai mndaftar. Saya balik tuk terus mncuba hotspot tetapi gagal. Sy brtnya dgn Agent live chat. Dan  mereka cakap tiada sudah hotspot kepada pelanggan yg mendaftar pada 1 october. Kenapa tidak beritahu awal2 tentang ini. Sedangkan masa register cakap benda lain kepada customer. Hotspot 10Gb ada.Bila dah bayar tidak ada hotspot seperti dlm tawaran. Hope webe can fix this issue. Kpd pihak yg bertanggungjwb please update broucher dan website anda. Supaya customer tidak trtipu dan tahu pelan yg anda promote telah berubah mengikut masa. Sendangkan promoter sendiri tidak tahu apa yg dia promote. Bila tanya dgn technical staff dan promoter jawapan diberi berbeza. Please care your customer. Dont give wrong information!!

7 REPLIES 7
lordsnow
Retired Sheriff

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

rasanya u perlu chat dgn cust servis pasal perkara ini... sbb i tengok kat website masih ada... 


I'm Jon, I know nothing

mahendaran
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

saya pun kena tipu sama..

sekarang mereka kata ia adalah 10 GB LTE Hotspot saja free..

Kena ada 4G baru free..

kalau tidak ko kena bayar untuk hotpsot biasa...

 

kalau compare, nampaknya UMobile 78 package lagi berbaloi

Kabaz
Contributing Citizen ✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Bukan setakat chat dengan agent live jaa awak saya dah tanya. Saya pergi sendiri ke tm point tuk tnya sal issue saya. Jawapan yg sama diorang bagi..mana x sakit hati saya nie. Hope korang yg rancang nk daftar webe. Pastikan jgn trtipu ngan iklan dea buat

nto
Contributing Citizen ✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Saya pun Kena. Iklan kata ada Hotspot 10GB, Sales Rep pun kata ada. Tapi selepas beli, tak bagi Hotspot pun. Bila cuba guna Hotspot, dapat SMS pula minta saya mesti beli hotspot baru bolih guna.

 

 

nto
Contributing Citizen ✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Lupa bagi tahu, saya selelu dapat signal 4G.

Kabaz
Contributing Citizen ✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Itularh.. kalo ramai yg kna tipu.. kita boleh buat report kpd hak pengguna.. like saya pnya post.. bgi webe tgok bnyk customer yg x puas hati dgn issue ini.

Kabaz
Contributing Citizen ✪✪

Re: Hotspot 10Gb tidak seperti dijanjikan

Mari kita viral kan supaya rakan atau keluarga kita x trtipu mcm kita kena.