cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hotspot xda

Highlighted
Contributing Citizen ✪

Hotspot xda

Unifi mobile ni bkn ad hotspot 10gb ka? Knpa bila nk connect saya dpt msg kata saya x subscribe? 

8 REPLIES 8
Highlighted
Sheriff

Re: Hotspot xda


@hansrozib wrote:

Unifi mobile ni bkn ad hotspot 10gb ka? Knpa bila nk connect saya dpt msg kata saya x subscribe? 


Hai @hansrozib ,

 

Ada, cuma untuk 4G/LTE network sahaja. Jika dalam network 3G, akan dapat sms "Opps" macam tu.


Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Hotspot xda

tu la pasal saya pon sama ni adoiiaii

Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Hotspot xda

rugi jgk le mcm ni dpt free tapi x leh pakai kene ikut sesetengah tmpt jer Smiley Sad

Highlighted
Sheriff

Re: Hotspot xda


@ges wrote:

rugi jgk le mcm ni dpt free tapi x leh pakai kene ikut sesetengah tmpt jer Smiley Sad


Hai @ges , dia mmg macam tu sebab tu nama dia "Free 10GB LTE Hotspot".


Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Hotspot xda

Saya puny fon 4g Lte, tp xleh hot spot jg. Why?

Highlighted
Sheriff

Re: Hotspot xda


@Mrani wrote:

Saya puny fon 4g Lte, tp xleh hot spot jg. Why?


Hai @Mrani ,

 

Betul, phone kena support 4G LTE. Tapi untuk guna 10GB Free LTE hotspot tu, anda kena berada dalam coverage LTE itu sendiri.

 

Bila tengok dekat phone dia tulis "4G/LTE", bermakna anda berada dalam coverage tersebut.


Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: Hotspot xda

hotspot ni ada limit utk certain number of device ke?

 

Highlighted
Sheriff

Re: Hotspot xda

 


@hch_mine wrote:

hotspot ni ada limit utk certain number of device ke?

 


Takde limit. Cuma kalau nak guna hotspot kene ada dalam kawasan 4G/LTE baru boleh guna hotspot tu.