INTERNET BANKING TAC NO CANNOT RECEIVE

HaykalTM
Contributing Citizen ✪✪

INTERNET BANKING TAC NO CANNOT RECEIVE

Hye,,kenapa dri malam tadi bila i nak buat internet banking and request TAC NO, TAC NO yang pihak Bank Islam hantar tak masuk2 ke message box saya. Stressed saya sekarang sebab banyak kerja pembayaran saya terbantut. amat memerlukan bantuan dari pihak Webe. Tk

2 REPLIES 2
lordsnow
Retired Sheriff

Re: INTERNET BANKING TAC NO CANNOT RECEIVE

pagi tadi i pun mcm tu tp skrg dah ok... cuba lagi?


I'm Jon, I know nothing

balqis_adlee
Contributing Citizen ✪

Re: INTERNET BANKING TAC NO CANNOT RECEIVE

hye, pagi tadi sy pergi ke bank utk daftar online bankin tapi apabila

sy register di bank .... register di tolak kerana x dapat TAC NO. yang pihak Public Bank hantar tak smpai2 ke SMS  sy.

 

jd sy mohon pihak WEBE bg penjelasan n permudahkan urusan sy utk buat

online banking. Smiley Happy