cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Kenapa bill UNIFI mobile untuk bulan ini mahal? UNIFI please clarify this!

ammpaan98
Contributing Citizen ✪✪

Kenapa bill UNIFI mobile untuk bulan ini mahal? UNIFI please clarify this!

Biasanya pakai yg UNIFI Mobile 99 tu harganya RM62.55 sahaja + service charges. Tapi bulan ni sampai RM83+. Bila nak tengok PDF bill, tak boleh buka/download. Saya pun dah check sekali lagi plan tu, maybe ada contract 1 tahun shj utk harga RM62.55 as promotion. But if memang pelanggan UNIFI home broadband memang tak ada contract and harga tu still fix. Check attached screenshot below untuk plan yg terkini diambil dari website UNIFI semalam 3 Oktober 2021. UNIFI please clarify on this issue asap!

WhatsApp Image 2021-10-04 at 09.00.20.jpeg

1 REPLY 1
Kepalabotak
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa bill UNIFI mobile untuk bulan ini mahal? UNIFI please clarify this!

Sama la bos bulan lpas kene cas rm20 bulan ni kene lagi. tunggu masa nak buang je ni anjirr unifi coll tkdapat live chat cam **bleep** adoii