cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Azaha81
Contributing Citizen ✪

Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

 
10 REPLIES 10
Azaha81
Contributing Citizen ✪

Kenapa bill

 
TokAdi
Distinguished Citizen ✪

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Hi @Azaha81,

 

Alamak! u pakai package apa tu?

TokAdi
Distinguished Citizen ✪

Re: Kenapa bill

Hi @Azaha81,

 

Problem apa ye with ur bill?

Azaha81
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Pakai pek jasa. 

Azaha81
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Pakai pek jasa. Cakap RM59 tambah sst RM62 lebih kurang. Kalau ye pun bgtaulah masa apply kena bayar dengan ade caj.caj lain. Ni tak bgtau. Tiba2 bil sampai harga caj tersembunyi.  Bila call careline tm suruh tekan 1 lah 2 lah, kena tunggu lah. Last2 ditamatkan pangilan.apelah TM ni menipu je. Mcm mane Malaysia nak maju

remstr
Mayor

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50


@Azaha81 wrote:

Pakai pek jasa. Cakap RM59 tambah sst RM62 lebih kurang. Kalau ye pun bgtaulah masa apply kena bayar dengan ade caj.caj lain. Ni tak bgtau. Tiba2 bil sampai harga caj tersembunyi.  Bila call careline tm suruh tekan 1 lah 2 lah, kena tunggu lah. Last2 ditamatkan pangilan.apelah TM ni menipu je. Mcm mane Malaysia nak maju


Hai @Azaha81 ,

 

Masa daftar memang akan ada mention pasal pro-rate bill ni @Azaha81 . Kalau pakai apa apa telco pun sama je konsep dia.

 

Caj penggunaan dari tarikh daftar samppai ke 31hb  + caj bulanan (1hb) = Caj semasa.


Azida141
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Knpe bill saya kena caj 92 sedangkan pakej saya Rm59 shj unlimited
anr077
Mayor

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50


@Azida141 wrote:
Knpe bill saya kena caj 92 sedangkan pakej saya Rm59 shj unlimited

hai @Azida141 yang ni bill yang pertama ke awak terima dan ada cek bill details tak?

 

Rafidah82
New-in-Town ✪✪

Re: Kenapa bill tak sama dengan pakage. Pakai tak sampai sebulan, bill sampai dah caj RM110.50

Sama dengan saya. Pakej 59 tp bur smpi rm140 utk bulan ni. Apa hal???