cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Kenapa billl naik tinggi ?

Miszchumoot09
Contributing Citizen ✪

Kenapa billl naik tinggi ?

Nak tanya kenapa ye bill naik nk mendadak ??bill naik tapi service hampeh ...tolong laa unifi ..selalu laa ad problem ..da bpe tahun da aku pkai no ni taw ..so buat laa yg terbaik utk customer plak ..thank 

4 REPLIES 4
remstr
Mayor

Re: Kenapa billl naik tinggi ?

Hai @Miszchumoot09 ,

 

Share dulu keratan bill anda disini biar kami semua tengok dekat mana yang naik tinggi tu.


Miszchumoot09
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa billl naik tinggi ?

mcm mne nk share eh ?nk add image tak boleh ..nak jugak tunjuk tinggi tu kat semua orang ..Smiley Happy

Miszchumoot09
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa billl naik tinggi ?

weyh salah forum laa ..bukan untuk unifi broadband or home tapi utk line call ..unifi mobile ..haha salah chatroom buat aduan ...

remstr
Mayor

Re: Kenapa billl naik tinggi ?

Hai @Miszchumoot09 ,

 

unifi Mobile pun tak apa. Upload gambar mcm biasa, nanti saya approvekan.