cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Kenapa line makin teruk?

Azly
Contributing Citizen ✪

Kenapa line makin teruk?

1. Soalan saya, kenapa line teruk? Hanya laju untuk youtube dan thumblr. Tolong tuan/puan. Saya buat aduan, cakap apn, dah buat, sama juga, suruh reset mobile, dah buat, suruh cabut simkad dah buat, semua sama je. Nak kata mobile tak boleh guna webe, youtube and thumblr laju, rasa model mobile saya ni dah boleh tahan juga a.k.a huawei mate 9 pro. Sekarang dah tak boleh chat dengan brother/sister dah. Aduan ni pun ntah bace ntah idok..

4 REPLIES 4
ztron
Retired Sheriff

Re: Kenapa line makin teruk?

Hello @Azly,

 

Kalau semua troubleshoot dah buat tapi masih ada isu, kenalah hubungi Livechat dan minta dia tolong create case untuk masalah tersebut.

 

Nak tanya, sebenarnya isu apa yang encik menghadapi? 

aji_boy
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa line makin teruk?

Trok laaa....slalu kt umah slalu 4g...skarang susah nk dpt 4g...knpe ehhh???
ztron
Retired Sheriff

Re: Kenapa line makin teruk?

Hello @aji_boy,

 

Can you share with us the location when you're facing connection issue?

 

Meanwhile, try this troubleshooting.

Azly
Contributing Citizen ✪

Re: Kenapa line makin teruk?

Maaf, terlalu lama masa untuk membalas. Isu nya line makin hari makin bertambah teruk. Macam tiada apa² perubahan kebaikan. Kalau dulu, gaming ok, video bagus, baru sikit, gaming teruk, video ok, skrg gaming teruk, video menyakitkan dan menguris hati serta perasaan. Sekiranya ditanya, soalan sama akan ditanya pelanggan, tinggal dikawasan mana?, Menghantar tetapan internet?, Phone jenis apa?.. walhal pelanggan bukan menukar phone tiap² minggu tuan, @ menukar setting internet hari²... Itu saja luahan saya. Terima kasih