LINE 4G tapi slow macam siput babi

cma22
Contributing Citizen ✪✪

LINE 4G tapi slow macam siput babi

tulis line 4g 2 ilutrasi ke ape? line slow sgt smpi nk gune broswer pon xlepas.

makan duit org je webe nie. menyusahkan btl. menyesal pulak gune webe nie.

5 REPLIES 5
cma22
Contributing Citizen ✪✪

LINE WEBE MACAM SAMPAH

line webe teruk sgt2.. bile tny cs.. xabis2 suruh email kan speed test.. bile dah email alasan yg cs bg xdpt email.. menipu sgt.. anta berkali2 n gune mcm2 alamat email.. still kata xdapat, nampak sgt cs saja ckp xdpt email sbb xboleh nk settle kan masalah pon.. pengguna semakin ramai,, tp pihak webe xde upgrade ape2.. org byr bulan2 sbb nk gune internet 2.. bukan saja2 nk bg sedekah kt webe.. pihak webe selfish.

lordsnow
Retired Sheriff

Re: LINE 4G tapi slow macam siput babi

Kat mane tu bro? Kalau selalu mcm tu baik check dgn livechat


I'm Jon, I know nothing

cma22
Contributing Citizen ✪✪

Re: LINE 4G tapi slow macam siput babi

Kat area bukit jalil.. Dah penat dah chat dgn live chat 2.. Dh mcm2 cs yg reply.. Tny bende yg same.. Tapi jawapan hampeh. Suruh email speed test. Bile dah email xde respon pulak.
mus377
Contributing Citizen ✪

Re: LINE 4G tapi slow macam siput babi

Bro gua daa terminate semua line berkaitan dgn TM....memag semuaenatag yg berkatan dgn TM service macam *bleep*... Experience aku dlm streamyx service diorag memag *bleep*...sampai kes dah nak hampir sebulan xdapat setel...bodoh *bleep*...then webe aku apply speed pertama kali guna cun laju 24mbps average lepastuuu CAP 18mbps then CAP lagi 8mbps last last CAP sampai 1mbps kepala bangang *bleep*dieer...call and live chat xdapat setel bagi pelbagai seribu alasan *bleep* bodoh

ztron
Retired Sheriff

Re: LINE 4G tapi slow macam siput babi

Chill man! I think there's a saying when more people sign up, base station tend to be more congestion, hence some users may experience slow connection. As we speak, the technical team is working on improvement, especially on sites. Just needed some patience for this.