cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Line unifi mobile sangat slow.

na_sri11
Contributing Citizen ✪

Line unifi mobile sangat slow.

Kelajuan unifi mobile kawasan alor gajah melaka terlampau perlahan. Hanya 1mbps data download. Kenape
8 REPLIES 8
TokAdi
Distinguished Citizen ✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

Hi @na_sri11,

Seriously! Cer specific lagi area mana ini di Alor Gajah tu?

rosli5
Contributing Citizen ✪✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

kat tgh2 KL ni pun sama,1 mbps x kira siang@malam sama jer.email dah,online form dah,chat pn dah.baling phone jer belom.

mizie46
New-in-Town ✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

line unifi mmg terlalu slow.......menyakitkan hati....

na_sri11
Contributing Citizen ✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

yang pasti sekitar pengkalan, masjid alor gajah. 

remstr
Mayor

Re: Line unifi mobile sangat slow.

Hai @na_sri11 @mizie46 @rosli5 

 

Selalunya slow ni bila network congest dan ada downtime. Untuk kepastian, boleh isi support form dulu dekat sini --->https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

 


putri91
Contributing Citizen ✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

same la ni tinggal nk g kaunter unifi je ni..

na_sri11
Contributing Citizen ✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

support form la live chat la. Betul ke boleh membantu. Naaaaaa. Prosedur jer. Line tetap hampeh. Baru gune 12 hari gune akibat terpengaruh ngan telemarketing. Tukar dari telko lame ke unifi. Rase inilah penyesalan TERBESAR  tahun ni. kene mengadap sampai taun depan. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

p/s kalau ade sesape yg berhajat dengan unifi mobile  ni. Batalkanlah niat tu. Sesungguhnya promosi jer kaw tapi kualiti liputan........ Sedih. Tiada ayat yang sesuai mnggambarkan keterukan dan kejahanaman line ni! 


@remstr wrote:

Hai @na_sri11 @mizie46 @rosli5 

 

Selalunya slow ni bila network congest dan ada downtime. Untuk kepastian, boleh isi support form dulu dekat sini --->https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

 



@remstr wrote:

Hai @na_sri11 @mizie46 @rosli5 

 

Selalunya slow ni bila network congest dan ada downtime. Untuk kepastian, boleh isi support form dulu dekat sini --->https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

 


 

Daphne23
Contributing Citizen ✪✪

Re: Line unifi mobile sangat slow.

Screenshot_20191214_225855_com.android.chrome.jpg

this is what ur link provided