Line webe slow

Azharin77
Contributing Citizen ✪

Re: Line webe slow

baru pakai hari ni..rasa amat menyesal pn ada juga..sebelum ni pakai u mobile lg laju...sy pakai fon vivo v5 4g lg,tp tetap slow..seminggu ni klu masih lg tk laju saya nk port blk ke u mobile..

Fikhrie
New-in-Town ✪✪

Re: Line webe slow

Baru jgk pakai seminggu ni.. Cek coverage webe dh dlm area 4g... Setting fone always LTE.. Yg naik 3G H+ jea... Teruk laaa klaw mcm ni

helmy2
New-in-Town ✪

Re: Line webe slow

dlm bandar pon slow

Nik4
Contributing Citizen ✪

Re: Line webe slow

Nak tanya kenapa line internet webe slow line selalu problem rapid site pengerang,felda adila kota tinggi.bayar je mahal rm130.00 sebulan,perjanjian rm83.00 sebulan tapi tiap bulan kena bayar rm130.00 apa cerita.sepatutnya line webe ni semua kawasan boleh guna pakai.internet laju.pakai line setelit terus baru betul.apa guna pelangan bayar mahal.internet macam celaka

marcello07
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Line webe slow

@Nik4 Bil bayar mahal tu ade check ke tak breakdown bil? Sepatutnya boleh check kat dalam bil apa yang webe caj. Kalau ada caj yang meragukan contact je live chat mintak diorang semak plak. 

#Letsputasmileonthatface