cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

remstr
Mayor

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hai @saepul75 ,

 

Baca poin nombor 1 ya. Semoga membantu.


fara_yana85
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Saya ada masalah nak bayar bil unifi mobile? Dalam login pun tak bole juga nak bayar bil,harap dapat bantu saya secepat mungkin

Zudi
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Saya dah topup rm50.. Dah masuk.. Subscribe untuk sebulan.. Baki dah tinggal rm15. Tapi data tak muncul dan tak boleh guna. 

suffianshuib
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Dah bayar tapi tetiba keluar lagi bil oktober......line pun bermasalah (intermitten)......tolong sangat2 unifi......naya orang buat camni..... 

AnisAbdullah
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Problem saya adalah masalah no.2. Bill tinggi RM20. Tapi saya tak terima pula sms from unifi tentang perkara ni. Maksudnye saya boleh je bayar RM59 macam biasa dah phone service tak kan terjejas?

Nur27
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Masalah saya, tele marketing beritahu plan yg saya dpt RM59 per month with unlimited voice and data plus no contract. Activate sim kad on 22 September. 1st bil 1 Oktober dah RM108++. Hantar email ke mobile@unifi tak ada respon. Tetapi email sblm ini kata nak validate/follow up in 24h tetapi skrg dah 7 hari menyepi. So skrg nak terminate line bermasalah ini. Dalam masa yg sama nak buat aduan/report dkt SKMM Smiley Happy

remstr
Mayor

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hai @AnisAbdullah ,

 

Betul.


Xiha
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hotspot hilang. xdpt hotspot

PutehLan76
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Macam mana check baki data?

PutehLan76
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Macam mana check baki data?