cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

djkaled80
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

saya dah kene

 

langgan pakej unifi mobile 99 dapat 59 sebab customer  unifi home

bulan2 bayar RM62.55...tiba2 bulan 10 diminta bayar RM83.75

no akaun pun berubah...tanpa pengetahuan.

Zurasapendi
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

saya nk login  pun tak dapat utk melihat bil bln okt ..minta tolong mcm nk selesai...

azuramohd25
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

sistem masih belum Ok ke?sy takde terima apa2 bil lg ni..nak add acc dlm unifi app pun tak berjaya lg.smpi bila ni ye?

DingFring
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Add on masih belum boleh diakses ke? Sebab saya dh habis quota dan saya nak guna untuk kelas saya. Boleh tlg tengokkan? Terima kasih.

nurasyiqin
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

sameeeee..ni tgh tunggu live chat dengan unifi.. call 100 hanya utk office n pejabat je.. rs malas nk bayar bill sb terkejut bill tinggi tiber2

nurasyiqin
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hi mistremstar,

 

saya ada masalah dgn yg lain sepatutny bill rm59 tapi bulan ni jadi 79. sy akan folllow nasihat remstart utk bayar mcm bulan sblm ni.please utk bill bulan depan jgn ade tunggakan yea.. boleh naik darah kami ni.. huhuhuh. 

Chynchyn
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

For point 1: payment tak reflect

Question: boleh tak sy just bayar October bill shj? Kalau tak reflect, knp tak credit into bank account kita dan nak kita bayar sekali? Lepas tu, tak jawab kita kalau kita bayar total charges, akan tolak dkt next billing?

Harap dpt your reply.  Thanks.

yara
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

same here 😭
yara
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

saya pun jadi macam tu , langgan rm59.. tapi charge rm99 . bukan naik rm20 je tu. tanya orang berurusan. bulan depan harga normal balik, habis tu bil yg saya dah bayar skrg mcmne? amount tu akan dibayar ke bulan depan ke ? 

aida88
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

selalu sya bayar bil 260 utk 4 no unfi mobile.. bil oct ni sy bayar bil 320 💆🏻‍♀️ harap bulan depan ada penolakkan dari amount yang saya bayar aritu..