cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

ashrul1
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Masalah nak validate myunifi app (pengguna baru myunifi app).

Saya dah terima bil yang terbaru dengan nombor akaun yang terbaru. Sebab, saya ni bekas pengguna Webe dan kemudiannya ditukarkan kepada unifi Mobile. Masalahnya, saya dah register dan memasukkn maklumat yang diperlukan, tetapi gagal. 

Syaena
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Annoying laaa.. dah bayar.. check kat app..  sepatut nya balance "0".. tetapi masih tertera bill semasa. 🤪

Viknz
Mayor

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

@ashrul1 boleh share screen shot apa error message?

Jez_K9
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hi there i want to ask. Kenapa i tkboleh guna hotspot on my other phone ya? Before this boleh je. LTE , tiba2 dpt msg kena add on hotspot  pulak. Help pls...

552289BF-8814-4AFD-B2B9-40D9F0AE11B8.png

 

wiseguy98
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

terkena yg no. 2.  saya x dpt pun SMS tu, tapi x pe la dah baca kat sini.  TM billing pun 1 hal hantar email reminder kata ada overdue suruh bayar, padahal billing dorg yg silap. Adehhh laaa TM.

Hamsolo
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Masalan yang sama juga berlaku pada saya.. Smiley Sad

Syuriani
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

saya buat permohonan keluar dari pospaid dan beetukar ke telco lain. bill tiada tunggakan.

Tiada kontrak. bagaimana nak tahu status?

Abas58
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Sya nak terminate no 0133676165

razid69
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

SAma macam saya. Yg di offer RM59 tapi kena RM79. Sekarang line saya kena bar.

razid69
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Apakena dengan Unifi Mobile ni? Sudahlah hotline number takda. Nak bercakap dgn org yg sepatutnya pun tak boleh. Memang nak kena maki.