Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

sa5
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

hi . nak tanya . kenapa sejak semalam saya tidak boleh buat panggilan dan menerima panggila ?
Lynn_0505
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

ye, sy nak tya soalan yg sama jgk.. setiap bln sy byr melalui jom pay biller code 3608 under wege digital.. tp bln nie da tukar akaun number baru n amound da increased dgn byk.. macam mana tu ye,, ada yg blh bantu sy x..

Hanis_Osman
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Hi sy nak tau mcm mne nk byr bill unifi mobile sbb sblom nie pkai app mobilecare@unifi tp now da xboleh guna dan suh byr guna myunifi. Mcm mne nk guna myunifi sbb xboleh nk tgk bill dan hsitory yg dah bayar. Sy dah guna bln lps pkai myunifi tp kena msuk no acc dekat pay for everyone so kat situ xboleh nk tgk bill atau history dan xtau kita bayar betol ke x? Susah lah knp app mobilecare@unifi tu dah xboleh pkai...

hakimie
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

line kn bar lgi ke?sy dh nk msuk 3ari nie line bar..bil rm59 jdi rm99....stress nguh

Aziziacik
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Daa bayar .... Bill masih jd tunggkkan...kenapa yerr....

Razum
New-in-Town ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Nak tanya ada tak yang bermasalah dapat billing 2 kali iaitu pada tarikh 27/10 & 1/11? Contoh billing saya merujuk pada apps myUnifi sebab saya belum terima itemised bill:

27/10 - RM58.62 & RM66.99

1/11 - RM126.84

Dan saya juga telah membuat pembayaran RM83.21 pada 2/11 kerana tertera pada jumlah yang perlu dibayar. Pening!

 

ceros007
Contributing Citizen ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Janji dicapati????2021-11-05 (2).png

Zurainia21
New-in-Town ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

Saya nak tanya bagaimana nak claim lebihan bayar selepas sy tukar kpd telco lain

olly
Contributing Citizen ✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

I m also the same...before is RM59,59,59,49......now is RM59,59,79,79....

Go few time to TM boint tell me wait next month...and next month again....until now still haven't fix it...wht happen to this new app? 

coolzmania
Contributing Citizen ✪✪

Re: Masalah hangat bill unifi Mobile pada bulan ini!

same with me, 5 line 59,59,59,49,49 just change to 59,59,79,69,59, already go to TMPoint same answer with u.. so frustrated